Lesnícky tokáň na víne so šampiňónmi

K tomuto receptu mám „osobitný vzťah“. Bolo to posledné jedlo, ktoré som varil večer, pár hodín pred odchodom na ZVS, ľudovo povedané na vojenčinu alebo „do pakárne“… :o) Bolo to pred 30 rokmi a je zvláštne, že som si to tak zapamätal, že sa mi to tak vrylo do pamäti. Možno si poviete, že by ste si nepripomínali nepríjemné chvíle v živote, ale je to velikánska dobrota a hlavne, „recept za to nemôže“. Pridávam, že tento recept bol prezentovaný na EXPE (Brisbane 1988), ktoré v tom období práve prebiehalo a ja som si ho zapísal z televíznej diskusie so šéfkuchárom, ktorý nás na tejto svetovej výstave reprezentoval. Tu je recept.

1 Comments

  1. Všetky recepty sú varené a písané s láskou citom ale hlavne profesionálne. No jeden nad všetkými dobrotami vyčnieva teda aspoň podľa mňa a to „tokaň“ Niečo neskutočné. ??

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *