Černohorský rezeň plnený

S týmto obľúbeným, chutným a sýtym pokrmom sa v reštauráciách stretávame pomerne často. A ak na jedálnom lístku nie je uvedený ako „Černohorský rezeň“, potom tam nájdeme jeho variácie v podobe rôznych plnených rezňov ako je Brnenský, Jánošíkov, Gazdovský, Oravský… Sú to všetko dobrôtky a ich jedinou nevýhodou je snáď len vyššia kalorická hodnota. No ak si miesto hranoliek či zemiakov naložíme sezónny šalát, bude všetko v najlepšom poriadku. Takže ak máme pekné väčšie rezne, je škoda ich nenaplniť, hodnota a kvalita pokrmu naplnením veľmi vzrastie. Poznáš netradičnú plnku? Alebo máš dáku obľúbenú? Neváhaj a pochvál sa s ňou v komentári. Rád ju doplním do variácií. Černohorský rezeň plnený – recept.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.