Hubárova odmena alebo Mäso na hubách

Keď sa po lete začne ochladzovať a vonku aj výdatnejšie spŕchne, je to neklamný znak zmeny ročného obdobia spojeného s príchodom novej hubárskej sezóny. Teším sa nie len na les a zbieranie hríbov, ale aj na dobrôtky, ktoré si z nich pripravím. Prvá „hubačka“ v sezóne má však trochu inú, nevšednú príchuť a tak ju už roky oslavujem týmto vynikajúcim pokrmom. Ak sa mi podarí varím najlepšie ešte v ten deň, pretože chuť jedla sa kombinuje s krásnymi zážitkami z lesa a to je asi tá tajná ingrediencia, tá výnimočná príchuť, ktorá sa nedá nikde kúpiť, nemá názov, no pritom ju pozná každý hubár. Uvarte si mäso na hubách, pochutíte si.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.